Helyszínek, FoglalkozásvezetőkSzombathely


Foglalkozásvezető: Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna
Helyszín: Csimborasszó Gyermekközpont
Pontos cím: 9700 Szombathely, Vízöntő u. 7.
Telefonszám: +36304505649
Email: csimborasszohaz@gmail.com

Időpontok:


hétfőnként 10:00-10:30.Szeretettel várom a Kámon és környéki kisgyermekes családokat foglalkozásaimra, 2019. január 14-től is a Csimborasszó Gyermekközpontba!

...

Bemutatkozás:


 

Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna,nyugdíjas zenetanár vagyok.

Pályámat Budapesten, a Marczibányi téri Zenei Általános Iskolában kezdtem fuvolatanárként, 1973-ban. 1976 óta a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskolában dolgoztam, mint fuvolatanár 2016-ig.

Kisgyermek koromtól csodálatos emberek között éltem, akik az éneklés és a zene szeretetével ajándékoztak meg. Nagymamám a nap bármely szakában dalra fakadt és én bámulattal hallgattam.

Általános Iskolás éveim is meghatározók voltak a zene iránti érdeklődésem kibontakoztatásában. A budapesti Lórántffy Zsuzsanna Zenei Általános Iskolában nagyszerű énektanárok, zenetanárok vettek körül.

Valószínűleg a fent említett élmények vezettek arra, hogy sok-sok év után  a kisgyermekek zenei nevelése felé fordultam. 

2006-ban találkoztam Gálné Gróh Ilonával, aki megismertetett a Ringató foglalkozások módszertanával. Azóta is hálával gondolok rá, hogy a ,,Ringatósok-táborába" tartozhatok.

Az elsők között, nagy érdeklődéssel, és örömmel vettem részt tanfolyamán. Ennek elvégzése után kezdhettem meg 2007 januárjától a Ringatókat Szombathelyen. Azóta is nagy odaadással, örömmel készülök minden foglalkozásomra, melyeket igyekszem élményszerűen megtartani!

Jelenleg a szombathelyi Berzsenyi Dániel könyvtárban, a Bartók Béla Zeneiskolában, és a Nárai Művelődési Házban, és a szombathelyi REMEK MŰ-HELY-ben (ét hetente) tartok Ringató foglalkozásokat, melyekre változatlanul nagy szeretettel várom a kisgyermekes családokat!

Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna Ringató foglalkozásvezető

2018. október.30.