Helyszínek, FoglalkozásvezetőkSzombathely


Foglalkozásvezető: Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna
Helyszín: Csimborasszó Gyermekközpont
Pontos cím: 9700 Szombathely, Vízöntő u. 7.
Telefonszám: +36304505649
Email: csimborasszohaz@gmail.com

Időpontok:


Hétfőnként 10:00-10:30.Ezen a helyszinen az utolsó nyári foglalkozás 2019. július 29-én lesz.

Ősszel az első foglalkozás 2019. szeptember 9.

Lezsákné Szekszárdi Zsuzsannna:)

 

...

Bemutatkozás:


 

Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna,nyugdíjas zenetanár vagyok.

Pályámat Budapesten, a Marczibányi téri Zenei Általános Iskolában kezdtem fuvolatanárként, 1973-ban. 1976 óta a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskolában dolgoztam, mint fuvolatanár 2016-ig.

Kisgyermek koromtól csodálatos emberek között éltem, akik az éneklés és a zene szeretetével ajándékoztak meg. Nagymamám a nap bármely szakában dalra fakadt és én bámulattal hallgattam.

Általános Iskolás éveim is meghatározók voltak a zene iránti érdeklődésem kibontakoztatásában. A budapesti Lórántffy Zsuzsanna Zenei Általános Iskolában nagyszerű énektanárok, zenetanárok vettek körül.

Valószínűleg a fent említett élmények, mély nyomokat hagytak bennem,  mert  sok-sok évtized után  a kisgyermekek zenei nevelése felé fordultam. 

2006-ban találkoztam DRr. Gálné Gróh Ilonával, aki megismertetett a Ringató foglalkozások módszertanával. Azóta is hálával gondolok rá, büszke vagyok, hogy a ,,Ringatósok-táborába" tartozhatok.

Az elsők között, nagy érdeklődéssel, és örömmel vettem részt tanfolyamán. Ennek elvégzése után kezdhettem meg 2007 januárjától a Ringató foglalkozásokat Szombathelyen. Azóta is nagy odaadással, örömmel készülök minden alkalomra, melyeket igyekszem élményszerűen megtartani!

Jelenleg a szombathelyi Csimborasszó Gyermekközpontban, a Berzsenyi Dániel Könyvtárban és a  Bartók Béla Zeneiskolában tartok foglalkozásokat, melyekre változatlanul nagy szeretettel várom a kisgyermekes családokat!

Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna Ringató foglalkozásvezető

2019. július.27.