Helyszínek, FoglalkozásvezetőkBudapest XIII. kerület


Foglalkozásvezető: Ujvári Klára
Helyszín: PannKa Közösségi Tér
Pontos cím: Budapest XIII., Pannónia utca 18.
Telefonszám: +36 70 426 1077
Email: klara.ujvari@gmalil.com

Időpontok:


Szerdánként 10.00-10.30 és 10.45-11.15Szeretettel várlak Titeket a PannKában. :) 

A foglalkozás a kerületi Partner Kártyával rendelkezőknek ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Regisztrálni a www.pannka.hu oldalon tudtok. 

Naprakész informácikért kövessétel a Ringató-PannKa csoportot a Facebookon! :) Szeretettel várlak Titeket a nyári szünet után is, a pontos dátum hamarosan! Szép nyarat nektek! :)

...

Bemutatkozás:


Várpalotán születtem, de nagyon korán Sopron vált az otthonommá. 

A zene és a népdalok igen hamar meghatározták az életemet. Nagyapám egész álló nap énekelt, ha szomorú volt, ha vidám és egy idő után már vele együtt daloltam. Így nem is volt csoda, hogy beirattak a szüleim zeneóvodába, ami után a zenei általános iskola következett, ahol a furulya mellett, 7 éves koromtól hegedűlni tanultam, majd amint lehetett beiratkoztam magánének szakra.

Aktívan részt vettem Sopron, majd a főiskola mellett Győr zenei életében. Miután Budapestre költöztem első kislányunk születésséig rendszeresen kisegítettem opera, operett előadásokban.

Zenész család lévén fontosnak tartjuk, hogy a kisgyerekek ismerjenek meg, és találkozzanak minél korábban értékes zenei anyaggal, ezért is kezdtem el Ringató foglalkozásokra járni első kislányommal, Zselykével, majd a két húgával Mesivel és Hédivel is. 

A módszertani tanfolyamot 2011 őszén végeztem el Gróh Ili vezetésével. Vidéken több helyen kezdtem el foglalkozásokat tartani (Sopron, Gyöngyös...stb.), jelenleg pedig Budapesten énekelek és játszom nap, mint nap a kisgyerekes családokkal. 

Kedves anyukák, apukák  és nagyszülők, gyertek, ismerkedjünk a hangszerekkel, ringassunk és énekeljünk együtt!