Helyszínek, FoglalkozásvezetőkDunavecse


Foglalkozásvezető: András Edit
Helyszín: Művelődési Ház
Pontos cím: Fő út 35.
Telefonszám: 308258972
Email: edodyttyke@freemail.hu

Időpontok:


Minden kedden 17:00-tól.

A téli szünet utáni első foglalkozás: 2020. január 7.Hagyományos Ringató foglalkozások három év alatti gyerekeknek és szüleiknek.

Előzetes bejelentkezés nem szükséges, szeretettel várok minden kisgyermekes családot!

Gyertek, vegyétek ölbe, játsszatok velük és énekeljünk együtt! :) 

A könnyebb kapcsolattartásért, aktuális hírekért, információkért ajánlom a Facebookon a Ringató - András Edit foglalkozásai oldalt. 

...

Bemutatkozás:


András Edit vagyok, alsó tagozatos tanító és Ringató-foglalkozásvezető.

Gyermekkorom óta nagyon szeretek énekelni, a magyar nép hagyományát őrizni és annak szépségeit továbbvinni a fiatalabb generációk felé.

8 éves korom óta játszom citerán, 18 éves koromban kipróbálhattam az ütőgardont és azóta is szívesen veszem a kezembe. A Ringató módszertani tanfolyamon pedig nagyon megszerettem a kobza hangját, így most azon is tanulok játszani. Van egy citerazenekarom, és vannak citerás tanítványaim is akikkel zenéltünk már Ringató foglalkozásokon.

2018. január 18-án megszületett első gyermekem, akivel eljárunk a Ringató foglalkozásokra, melyeknek Kunszentmiklós és a környéki kisebb települések adnak otthont. Szeretném, ha az édesanyák és a kisgyermekes családok meglátnák, hogy mennyire fontos a kisgyermekek zenei nevelése, hiszen az már az anyaméhben, sőt a fogantatás előtt 9 hónappal kezdődik.

Kodály Zoltán egyik idézetrészletét szeretném kiemelni és buzdítani a kisgyermekes családokat, hogy:

" A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható...!"

 

 


hirdetés