Helyszínek, FoglalkozásvezetőkSzombathely


Foglalkozásvezető: Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna
Helyszín: Közösségi tér
Pontos cím: 9700 Szent Gellért u.37.
Telefonszám: 204234952
Email: lszzsu@gmail.com

Időpontok:


Csütörtök 10:00, 

 Kedves jelenlegi és jövőbéli "Ringatós-családok"!

Szeretettel várlak Benneteket foglalkozásaimra  az "új helyszínen is, július 1-től, csütörtökönként délelőtt 10:00-órakor! 

Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna

Tel:06204234952

...

Bemutatkozás:


 

Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna,nyugdíjas zenetanár vagyok.

Pályámat Budapesten, a Marczibányi téri Zenei Általános Iskolában kezdtem fuvolatanárként, 1973-ban. 1976 óta a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskolában dolgoztam, mint fuvolatanár 2016-ig.

Kisgyermek koromtól csodálatos emberek között éltem, akik az éneklés és a zene szeretetével ajándékoztak meg. Nagymamám a nap bármely szakában dalra fakadt és én bámulattal hallgattam.

Általános Iskolás éveim is meghatározók voltak a zene iránti érdeklődésem kibontakoztatásában. A budapesti Lórántffy Zsuzsanna Zenei Általános Iskolában nagyszerű énektanárok, zenetanárok vettek körül.

Valószínűleg a fent említett élmények, mély nyomokat hagytak bennem,  mert  sok-sok évtized után  a kisgyermekek zenei nevelése felé fordultam. 

2006-ban találkoztam DRr. Gálné Gróh Ilonával, aki megismertetett a Ringató foglalkozások módszertanával. Azóta is hálával gondolok rá, büszke vagyok, hogy a ,,Ringatósok-táborába" tartozhatok.

Az elsők között, nagy érdeklődéssel, és örömmel vettem részt tanfolyamán. Ennek elvégzése után kezdhettem meg 2007 januárjától a Ringató foglalkozásokat Szombathelyen. Azóta is nagy odaadással, örömmel készülök minden alkalomra, melyeket igyekszem élményszerűen megtartani!

Jelenleg a szombathelyi Csimborasszó Központban, a Herényiek Házában a Berzsenyi Dániel Könyvtárban és a  Bartók Béla Zeniskolában tartok foglalkozásokat, melyekre változatlanul nagy szeretettel várom a kisgyermekes családokat! A Ringató Énekes Óvoda-i foglalkozások 2019. októbertől keddenként 17:00 órakor lesznek szintén a Bertók Béla Zeneiskolában.

 

Lezsákné Szekszárdi Zsuzsanna Ringató foglalkozásvezető

2019. szeptember.7.


hirdetés