Helyszínek, FoglalkozásvezetőkBudapest V. kerület


Foglalkozásvezető: Dr. Gáll Viktória Emese
Helyszín: Pesti Vigadó
Pontos cím: Budapest, Vigadó tér 2, 1051
Telefonszám: +36305448366
Email: gall.viktoriaemese@gmail.com

Időpontok:


Hétfőnként 10.30-tól! A Pesti Vigadó gyönyörű épületében találkozunk minden hétfőn 10:30-kor! Előre is meg lehet venni a jegyet a Pesti Vigadó honlapján:

https://vigado.hu/jegyarak

https://vigado.hu/programok/-/event/ps4t0l0df0dt0d0/1/75

https://www.facebook.com/pestivigado

 

Ha tehetitek jelöljétek be a Ringató - Gáll Viktória Emese foglalkozásai Facebook oldalt, ahol értesíthetlek benneteket a foglalkozásokról. 

Szeretettel várok mindenkit!

gall.viktoriaemese@gmail.com

...

Bemutatkozás:


Szekszárdon születtem, 1987-ben. Gyerekkorom óta körülvesz a zene, minden családtagom játszik valamilyen hangszeren, dédapám, Csobán György, furulyajátékáért a Népművészet Mestere kitüntetést kapta.

Zenei általános iskolába járhattam Szekszárdon, mellette nyolc éves koromtól zeneiskolába jártam zongora tanszakra, 11 évig Dobai Tamásné Zsuzsa nénihez. Gimnáziumi tanulmányaim után jogi diplomát szereztem, mellette az Óbudai Népzenei Iskolában Kobzos Kiss Tamáshoz, Balogh Sándorhoz jártam koboz és furulya tanszakra. 

 A Ringató szintén gyerekkorom óta az életem része, Édesanyámtól tanulhattam a tanítás minden szépségét, örömét. Az egyetemista éveim alatt már aktív résztvevője lehettem az ő foglalkozásainak, kobzoltam, énekeltem. Ez alatt az idő alatt csak azért mentem vele a Ringatót tartani, mert rendkívüli élvezetet jelentett a hozzánk érkező családokkal a közös muzsikálás.

A negyedik Ringató könyv szerzője lehettem, amely a Ringató - mesék első kötete: A gazdi zenész, 2015 októberében jelent meg. A Ringató-mesék további kötetei: Borsi a hóban (2016) és Borsi a kertben (2017). 

A Ringató-mesék szereplőit szerettem volna megismertetni a kisebb gyerekekkel is, ezért a Ringató Kiadó gondozásában elindítottam a Borsi mesék sorozatot 2018-ban.

Az egyetem utolsó éve alatt indítottam az első saját Ringató helyszínemet, azóta egy héten már több délelőttön is Budapest valamelyik kerületében várom sok szeretettel az énekelni és játszani vágyó családokat. 


hirdetés