Ringató módszertani tanfolyam 2019

2019. 06. 15. Gállné Gróh Ili

"Már egy hete csak..." és folytatódna a szép idézet József Attila szavaival: "...a mamára gondolok mindig..." - ahogy én folytatnám most az jóval prózaibb, de az érzés erős, az emlék nagyon friss, közeli. Egy hete lezajlott a 18. tanfolyamunk, és igen sokat gondolok erre a hétre. Sokat gondolok rátok, kedves leendő foglalkozásvezető kolléganőim.


A képeket időben megkaptam Dorcitól (Szert-Szabó Dorottya, a Ringató-mesék és  Borsi mesék illusztrátora), de szusszanásnyi időm sem volt azóta, hogy megírjam ezt a hírt.

Köszönöm nektek ezt az egy hetet! A tanítás az életem, ez hét pedig igazán éltető volt számomra, éltető erő. Az az érdeklődés, odaadó értő és érző figyelem, ahogy részt vettetek a bemutató foglalkozásokon és az órákon, felemelő volt. Öröm, élmény, miközben jól elfáradtam, naponta többször elégtem a tanítás hevében, de aztán újra erőre kaptam tőletek.

Most pedig jön a folytatás veletek együtt, akik viszitek majd a jót szerte az országba és a határainkon túlra is. "Jót s jól. Ebben áll a nagy titok."- mondta Kazinczy, és biztosan tudom, hogy ti ezt mind értitek. Köszönöm, hogy taníthattalak benneteket!