Helyszínek, FoglalkozásvezetőkKassa


Foglalkozásvezető: Pollag Écsi Judit
Helyszín: Rovás Akadémia
Pontos cím: Kmeťova 34. 04001 Košice
Telefonszám: 00421 915935428
Email: ecsijudit@gmail.com

Időpontok:


Minden csütörtökön 10 órától.Előzetes bejelentkezés nem szükséges. A foglalkozás szőnyegen zajlik, kérlek, hozzatok papucsot!

Szeretettel várok mindenkit! 

...

Bemutatkozás:


Bár nem kimondottan zenei pályát választottam, hiszen a révkomáromi Selye János egyetemen szereztem diplomát magyar-angol szakon, mégis végig kíséri életemet a zene, az ének. Középiskolába Losoncra jártam óvó-és nevelőnőképzőbe. Már akkor sokat tanultam a kórus- és népdaléneklésről ottani zenetanárnőmtől, Gál Ildikótól, és nagy hatással volt rám Bartók és Kodály iránti szeretete is. Általános iskolás koromtól kezdve énekelek különféle kórusokban és népdalkörökben. 14 éven át tanultam zongorázni, diáktársaimmal együtt verseket zenésítettünk meg. Tagja vagyok a Felvidéki Fiatal Reformátusok (FIRESZ) Cantate Domino kórusának. Énekeltem a felvidéki Pengő népzenekarral. A kassai székhelyű Pátria régizene-és táncegyüttes szólistájaként reneszánsz virágénekeket énekeltem.

Jelenleg 4 fiúgyermek édesanyja vagyok, főállásban. Amikor megszületett az első gyermekem, magával ragadott a Ringató gondolata, és szinte meghasadt a szívem, hogy nálunk, Kassán nem létezik ilyen foglalkozás. Néhány évvel később elvégeztem a Ringató módszertani tanfolyamot, s hiszem, hogy azóta is sokan táplálkoznak ebből a tiszta forrásból. 


hirdetés