Helyszínek, FoglalkozásvezetőkDunaszerdahely(Szlovákia)


Foglalkozásvezető: Kálmán Alica
Helyszín: Itsipitsi Varázsműhely
Pontos cím: Sládkovič utca 1397, 929-01 Dunaszerdahely
Telefonszám: 00421915113598
Email: kalman.alica@gmail.com

Időpontok:


Szerda: 9:30 - 10:00 (Páros hét)

Szerda:15:30- 16:00 (Páratlan hét)Szeptembertől folytatódnak a foglalkozások.Szeretettel várok minden Kedves érdeklődőt.. Páros héten délelőtti órákban, Páratlan héten pedig a délutáni órákban.

A gimnázium mögötti új épület.

...

Bemutatkozás:


Óvódapedagógusként dolgozom egy Felvidéki faluban Pozsonyeperjesen. Tanulmányaimat a losonci Pedagógiai szakközépiskolában és a komáromi Selye János Egyetemen végeztem.

A zenével mondhatni már gyerekkorom óta barátok vagyunk. Anyukám sokat énekelt otthon, mivel a helyi énekkar tagja volt és általa ismertem meg a zene varázslatos erejét.Gyerekkoromban nagyon sokat énekeltem, a helyi rendezvényeken pedig örömmel léptem fel és énekeltem.Később pedig a Vásárúti,Nádszegi és Pozsonyeperjesi kórusban is énekeltem. 6 évesen  megismerkedtem a zongorával,melyet a középiskolai tanulmányaim alatt folytattam.Itt megismerkedtem a furulyával, mely még több zenei élményt nyújtott.

2013-ban egy Galántai előadáson ismerkedtem meg a Ringatóval, melyben rögtön magával ragadott az anyukákkal és babákkal való közös ének és játék ereje.Ezeknek a pozitiv hatásoknak köszönhetően pedig elvégeztem a Ringató tanfolyamot és azóta tartok foglalkozásokat Felvidéken, Dunaszerdahelyen és környékén. 2014-ben megszületett a kisfiam aki már pocaklakóként megismerte az ének- zene jótékony hatásait.

A Ringató foglalkozás nemcsak a babákra, hanem az édesanyákra is pozitiv hatással van, akik ugyanúgy megismerkednek a közös játék és ének élményeivel.A visszaigazolások pedig igazolnak.

Várok minden Kedves anyukát, apukát, nagymamát ,nagypapát egy kis közös játékra.


hirdetés