Helyszínek, FoglalkozásvezetőkGyőr


Foglalkozásvezető: Gerbert Judit
Helyszín: Bem tér
Pontos cím: Bem tér
Telefonszám: +36307464747
Email: gerbert.judit@gmail.com

Időpontok:


2020. május 19-től száraz idő esetén 

MINDEN KEDDEN 10 ÓRAKOR a Bem téren várlak! 
ITT TALÁLOD A FACEBOOK-ESEMÉNYT.

Augusztus 4-én és 25-én nem lesz foglalkozás.

Online élő ÁLOMBA RINGATÓ (KATT IDE) szerdánként 18:30-kor. 

Olvasd el ezt: GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK Koronavírus idején
Bemutatkozás:


Gerbert Judit vagyok. 1977-ben születtem Szombathelyen, 14 éves koromig Hegyfalun éltem. 1991-től voltam a Pápai Református Gimnázium diákja és 1995-ben kezdtem el színészmesterséget tanulni. Felsőfokú színészi végzettségemet 2003-ban szereztem.

Anyukám sokat énekelt otthon, apukám pedig rendszeresen ült le a zongorához. Egyszerre tanultam meg beszélni és énekelni. Emlékszem, ha autóval utazott a család, már az első néhány kilométer után kamarakórus lettünk, de fürdőszobai kánonban is jó voltam 5-6 éves koromra.

Próbáltak rávenni, hogy tanuljak zenélni, rövid ideig barátkoztam a zongorával, de hamar rájöttem, hogy az én igazi hangszerem a hangom.

Általános iskolás koromtól énekelek kórusban, a gimnáziumban a tenor szólamot erősítettem. 1994-ben kezdtem komolyabban énekelni tanulni a pápai zeneiskola magánének szakán.

1997 óta dolgozom színészként. 1999-től 12 évig voltam a Győri Nemzeti Színház tagja.

Volt szerencsém használni a hangomat színpadon, filmen, reklámban, szinkronban és énekesként. Kedvenc énektanárom, Schwimmer János operaénekes szerint „meleg-barna kontra-alt” vagyok. Nekem tetszik.

2012 őszén már tervben volt, hogy elköltözöm Budapestről, ahol tíz évet éltem, és haza költözöm Sárvár mellé.

Ekkor a legjobb barátnőm, aki háromgyerekes anyukaként abban az időben épp gyakorlott Ringató látogató volt, javasolta, hogy jelentkezzek a Ringató foglalkozásvezető képzésre. Neki köszönhetem az új hivatásomat, hogy büszkén mondom, Ringató foglalkozásvezető vagyok.

Az elmúlt évek során megtapasztalhattam, milyen a Ringatóhoz, mint közösséghez tartozni. Leírhatatlan: a "régi" kolleginák, akiktől nem lehet olyat kérdezni, amire ne lenne válasz, az "osztálytársak", akikkel együtt vágtunk bele és segítjük át egymást a kisebb-nagyobb buktatókon, és az "újak", akikehez képest már én is "régi" kolleginának számítok, és roppant megtisztelő, amikor kikérik a véleményemet. Remélem, segítek.

Nagyon köszönöm Gróh Ilinek, hogy bízott bennem. És minden anyukának, apukának, nagyszülőnek és a gyerekeknek, akik hétről hétre ott vannak a foglalkozásokon, viszik a jó hírünket és új és újabb családoknak csinálnak kedvet a Ringatóhoz.

2017 december 19-én megszületett várva várt kislányunk, Zelma, ezért néha előfordulhatnak változások a foglalkozásaim rendjét illetően. Kérlek, mindig időben tájékozódj a Ringató - Gerbert Judit foglalkozásai facebook-oldalról és adott esetben légy elnéző egy másik kisgyerekes anyukával szemben. Köszönöm. 

A Ringató nekem a megérkezést, a hazatérést is jelenti. Szeretném ezt az érzést továbbadni dalokkal, mondókákkal, a közös éneklés élményével, hogy minden gyerek és felnőtt bátran és boldogan énekeljen. Egy dal, ha együtt, jó hangulatban énekeljük, felemelő. Egy egyszerű mondóka, ha a gyereked örül neki és alig várja, boldogság.

Gyere el egy Ringató foglalkozásra, és próbáld ki:  Vedd ölbe, ringasd, énekelj. 


hirdetés