Helyszínek, FoglalkozásvezetőkSiófok


Foglalkozásvezető: Bernáth-Kersák Edina
Helyszín: Kersák tanya
Pontos cím: 8600 Siófok, Csőri út 33.
Telefonszám: +3630 5520842
Email: kersak.edina@gmail.com

Időpontok:


A következő foglalkozás

Augusztus 3.

Augusztus 10.

Augusztus 17.

 

 

 Bernáth-Kersák Edina

Siófok

Szabadtéri Ringatók nyáron, a Kersák tanyán

Csőri út. 33.

Szeretettel várok minden kedves kisgyermekes családot foglalkozásaimra!

Rossz idő esetén a foglalkozás elmarad, ezért mielőtt elindulnátok, mindig nézzetek rá a ringato.hu (Siófok - helyszín), vagy a Ringató - Bernáth-Kersák Edina facebook oldalra, hogy az időjárás engedi e megtartani a Ringatót.

Plédet/pokrócot hozzatok magatokkal!

...

Bemutatkozás:


A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen 2014-ben diplomáztam, mint oratórium-, és dalének művész, majd egy évvel később a tanári diplomát is megszereztem. A Magyar Állami Operaház énekkari művésze vagyok, de jelenleg a kisfiammal, a szülési szabadságomat töltöm a szülővárosomban, Siófokon. Az életemben mindig is központi szerepet töltött be a zene. Anyaként látom, hogy ez gyermekemnek is mennyire fontos. Már egy-egy dallal, mondókával mosolyt lehet csalni arcára.

Célom, hogy minél több családhoz eljuttassam a zene szeretetét, hiszen a gyermeknek a szülő hangja, érintése, simogatása, ölelése, közös játéka mindennél fontosabb. Mindezek lelki táplálékot nyújtanak apróságunknak, mely segíti őket a megfelelő fejlődésben is. Így jutottam el egy csodálatos emberhez, Gállné Gróh Ilonához, a Ringató módszer kidolgozójához, akitől élmény volt tanulni. 2017 októbere óta vagyok Ringató foglalkozásvezető.

„VEDD ÖLBE, RINGASD, ÉNEKELJ!”


hirdetés