Helyszínek, FoglalkozásvezetőkBudapest I. kerület


Foglalkozásvezető: Tóth Zita Valéria
Helyszín: Tabán Pagony
Pontos cím: Budapest 1013 Krisztina tér 7.
Telefonszám: +36203900026
Email: zitavaleria@gmail.com

Időpontok:


Csütörtökön 10:00-10:30Szeretettel várom a kisgyermekes családokat a Tabán Pagony könyvesboltban!

...

Bemutatkozás:


Tóth Zita Valériának hívnak, Fonyódon nőttem fel gyönyörű balatoni környezetben. A zene és az éneklés már óvodás korom óta része az életemnek, édesanyám elmondása alapján 6 évesen én írattam be magamat a zeneiskolába. Bár hegedűvel kezdtem, mégis a furulya és a fuvola lett a hangszerem, amihez később a gitár is csatlakozott. A néptánccal felnőttként kerültem aktívan kapcsolatba, s ezzel együtt belekóstoltam a táncházak vidám, energikus világába is.

Első diplomámat az ELTE magyar szakán szereztem, majd később az óvodapedagógus szakot is elvégeztem. Közben az egyik fővárosi családsegítő és gyermekjóléti központban dolgoztam, ahol „véletlenül” az intézmény baba-mama klubjának egyik vezetője lettem. Már akkor igyekeztem tervezett énekes foglalkozásokat tartani az anyukáknak, szakirodalmat olvastam és ismerkedtem az életkornak megfelelő zenei anyaggal. Ezt követően volt szerencsém óvodapedagógusként is kipróbálni magam, majd egy ösztöndíjnak köszönhetően Franciaországban a strasbourgi magyar anyukák körében szerveztem babás zenei délelőttöket.

A Ringató foglalkozásvezetői képzésre végül 2019 nyarán jutottam el, ami hatalmas élmény volt, és végre a helyére kerültek bennem a legfontosabb módszertani kérdések is.

Hiszem, hogy a közös éneklésnek fontos szerepe van az összetartozás érzésének megteremtésében, valamint szeretném, ha a játékokon, énekeken keresztül minél több kisgyermek minél hamarabb kapcsolatba kerülhetne zenei anyanyelvünk gyöngyszemeivel.

Szeretettel várom az érdeklődő szülőket és gyerekeket a foglalkozásaimon!


hirdetés