Helyszínek, FoglalkozásvezetőkRábacsécsény


Foglalkozásvezető: Radi Bernadett
Helyszín: Multiház
Pontos cím:
Telefonszám: +36704154372
Email: detti.radi@gmail.com

Időpontok:


Péntek 11:00 - 11:30A foglalkozások állandó jelleggel szeptembertől indulnak majd, előreláthatólag heti rendszerességgel.

A nyáron lehetőség szerint kültéri helyszínen lesz néhány ismerkedő alkalom, a részletekről a következő linken tájékozódhattok majd:

https://www.facebook.com/Ringat%C3%B3-Gy%C5%91r-R%C3%A1bak%C3%B6z-102711405059184

Érdeklődni a 06 70 415 4372-es telefonszámon, illetve a Facebook oldalon lehet. 

Várom a találkozást! :)

...

Bemutatkozás:


1997-ben születtem Felvidéken, nem zenész, de zeneszerető családba. Hat évesen zenei általános iskolába kerültem, így hamar megismerkedhettem a hangszerekkel és a kórusmuzsikával. 

Később furulyázni, fuvolázni, zongorázni, énekelni tanultam a helyi zeneiskolában. A zene iránti rajongásom végül az énektanári pályára vitt, így kerültem Budapestre, ahol az ELTE ének-zenei tanszékén Mindszenty Zsuzsanna tanárnő keze alatt volt szerencsém tanulni.

Bár tanítok, tanítottam közoktatásban, zeneiskolában és kórusban is, közel állnak hozzám az alternatív zenepedagógiai módszerek, mint a Kokas-módszer, vagy a Sáry László féle kreatív zenei technikák, melyeket Fekete Anikónak köszönhetően ismerhettem meg.

A Ringatót évek óta figyelemmel kísértem már, amikor 2019-ben végül elvégeztem a tanfolyamot. Sokat köszönhetek Gróh Ilinek, Gáll Vikinek és Újvári Klárinak is, akiknél csodás foglalkozáson vehettem részt, és akik által igazán közel került hozzám a Ringató.

Szeptembertől Győrben és a Rábaközben, több helyszínen várom a zenekedvelő, játszani szerető családokat, hogy együtt énekeljünk.


hirdetés