Helyszínek, FoglalkozásvezetőkGyőr


Foglalkozásvezető: Kovács Bernadett
Helyszín: Generációk Háza
Pontos cím: 9023 Győr, Herman Ottó utca 22.
Telefonszám: +36704154372
Email: dettikovacs13@gmail.com

Időpontok:


Péntek: 9:30 - 10:00A foglalkozások állandó jelleggel szeptembertől 17-től indulnak.

Helyszín: Generációk Háza

Az első alkalom ingyenes. Bejelentkezni nem kötelező, de mindig örülök, ha szóltok, hogy jöttök-e. :)

Kérlek, úgy készüljetek, hogy cipő nélkül leszünk, aki fázós, hozzon vastag zoknit. :)

Várom a találkozást!

...

Bemutatkozás:


1997-ben születtem Felvidéken, nem zenész, de zeneszerető családba. Hat évesen zenei általános iskolába kerültem, így hamar megismerkedhettem a hangszerekkel és a kórusmuzsikával. 

Később furulyázni, fuvolázni, zongorázni, énekelni tanultam a helyi zeneiskolában. A zene iránti rajongásom végül az énektanári pályára vitt, így kerültem Budapestre, ahol az ELTE ének-zenei tanszékén Mindszenty Zsuzsanna tanárnő keze alatt volt szerencsém tanulni.

Bár tanítok, tanítottam közoktatásban, zeneiskolában és kórusban is, közel állnak hozzám az alternatív zenepedagógiai módszerek, mint a Kokas-módszer, vagy a Sáry László féle kreatív zenei technikák, melyeket Fekete Anikónak köszönhetően ismerhettem meg.

A Ringatót évek óta figyelemmel kísértem már, amikor 2019-ben végül elvégeztem a tanfolyamot. Sokat köszönhetek Gróh Ilinek, Gáll Vikinek és Újvári Klárinak is, akiknél csodás foglalkozáson vehettem részt, és akik által igazán közel került hozzám a Ringató.

Szeptembertől Győrben és a Rábaközben, több helyszínen várom a zenekedvelő, játszani szerető családokat, hogy együtt énekeljünk.


hirdetés