Helyszínek, FoglalkozásvezetőkEsztergom


Foglalkozásvezető: Tóta-Fülöp Antónia
Helyszín: 2500 Esztergom, Szentgyörgymezői Olvasókör, Andrássy u. 23., 2535 Mogyorósbánya, Könyvtár, Petőfi Sándor u. 1.
Pontos cím:
Telefonszám: 06303437465
Email: fuloptonka@gmail.com

Időpontok:


Mogyorósbánya: hétfőnként: 10.00-10.30

Esztergom: keddenként: 10.00-10.30

A legfrissebb információkat megtaláljátok a Ringató-Tóta-Fülöp Antónia foglalkozásai facebook oldalamon.Tóta-Fülöp Antónia vagyok, egy Esztergomhoz közeli tündéri kis faluban, Mogyorósbányán élek férjemmel és kislányommal.

Mogyorósbányán a Könyvtárban és Esztergomban a Szentgyörgymezői Olvasókörben várlak benneteket szeretettel foglalkozásaimra!

Általános iskolai tanítóként dolgoztam kislányom születése előtt, jelenleg otthon vagyok vele. Mindig is meghatározó része volt életemnek a zene, az éneklés és a néptánc. Szerencsésnek érzem magam, hogy egészen pici koromtól kezdve ezek mind körülvesznek, így természetes volt, hogy kislányomnak én is továbbadom. A neki való éneklés, mondókázás során érlelődött meg bennem a gondolat, hogy szeretném magyar kultúránk ezen csodálatos részét átadni, megmutatni más anyukáknak is. Szeretném, ha minél többen megtapasztalnák, hogy milyen rendkívüli érzés, mikor a mi énekhangunkra alszik el kisbabánk, mikor egy mondóka végén hangosan felkacag, vagy mikor meghalljuk, hogy férjünk is az általunk sokszor énekelt dalokkal ringatja gyermekünket.

...

hirdetés