Helyszínek, FoglalkozásvezetőkFarád


Foglalkozásvezető: Kovács Bernadett
Helyszín: Biztos Kezdet Gyerekház
Pontos cím: 9321 Farád, Győri út 70.
Telefonszám: +36704154372
Email: dettikovacs13@gmail.com

Időpontok:


Kéthetente, szerdánként: 9:30

Időpontok:

január 12., 26.

február 9., 23.

március 9., 23.

április 6., 20.

május 4., 18.Helyszín: Biztos Kezdet Gyerekház, Farád

A foglalkozás a Magyar Vöröskereszt által támogatott, a résztvevők számára ingyenes.

Kérlek, úgy készüljetek, hogy cipő nélkül leszünk, aki fázós, hozzon vastag zoknit. :)

2022-ben január 12-én 9:30-kor találkozunk először. :)

Várom a találkozást!

...

Bemutatkozás:


1997-ben születtem Felvidéken, nem zenész, de zeneszerető családba. Hat évesen zenei általános iskolába kerültem, így hamar megismerkedhettem a hangszerekkel és a kórusmuzsikával. 

Később furulyázni, fuvolázni, zongorázni, énekelni tanultam a helyi zeneiskolában. A zene iránti rajongásom végül az énektanári pályára vitt, így kerültem Budapestre, ahol az ELTE ének-zenei tanszékén Mindszenty Zsuzsanna tanárnő keze alatt volt szerencsém tanulni.

Bár tanítok, tanítottam közoktatásban, zeneiskolában és kórusban is, közel állnak hozzám az alternatív zenepedagógiai módszerek, mint a Kokas-módszer, vagy a Sáry László féle kreatív zenei technikák, melyeket Fekete Anikónak köszönhetően ismerhettem meg.

A Ringatót évek óta figyelemmel kísértem már, amikor 2019-ben végül elvégeztem a tanfolyamot. Sokat köszönhetek Gróh Ilinek, Gáll Vikinek és Újvári Klárinak is, akiknél csodás foglalkozáson vehettem részt, és akik által igazán közel került hozzám a Ringató.

Szeptembertől Győrben és a Rábaközben, több helyszínen várom a zenekedvelő, játszani szerető családokat, hogy együtt énekeljünk.


hirdetés