Helyszínek, FoglalkozásvezetőkSzolnok


Foglalkozásvezető: Hodos Szilvi
Helyszín: Versgehy Könyvtár
Pontos cím: Kossuth tér 2.
Telefonszám: 0620/548-7858
Email: hodos.szilvi@gmail.com

Időpontok:


Szombati napokon. 

Figyeljétek a híreket!

A foglalkozásoskat Bíró-Sipos Karina tartjaEzen a helyszínen Bíró-Sipos Karina kolléganőm tart foglalkozásokat

március 9-től.

Keressétek a facebookon is!

 

...

Bemutatkozás:


1976-ban születtem Mezőtúron. Az általános iskolában ének-zene tagozatos osztályba jártam, ami azt jelentette, hogy nem telt el nap éneklés, zenélés, zenehallgatás nélkül. Zenei gimnáziumban érettségiztem Szolnokon, majd a Nyíregyházi Főiskolán végeztem ének-zene, népzene szakon. Felejthetetlen számomra a kórusokban eltöltött idő, hiszen az együtténeklés öröme mellett olyan zenei műveltséget kaptam, amely egy életre szól! Emellett népzenészként számtalan helyen játszhattam, énekelhettem, népszerűsíthettem színes és gazdag zenei kultúránk darabjait, és teszem ezt azóta is. Szerencsés vagyok, mert a munkám egyúttal a hobbim is, tanítok, zenélek, énekelek, játszom.

A tizenhárom éves nagyfiam és a hároméves kisfiam életébe is belecsempészem a zenét, a dalokat a játékokat, hiszem, hogy ezzel könnyebbé teszem a gyermekkort. Száz, de kétszáz évvel ezelőtti anyáink is ugyanezekkel a dalokkal, játékokkal, mondókákkal ringatták álomba vagy éppen dajkálták, höcögtették gyermekeiket és ha tudományos magyarázatuk nem volt arra, miért is jó ez gyermeküknek, ösztöneik súgták nekik: segítik a személyiségfejlődést, beszédfejlődést, mozgásfejlődést.

Gállné Ili Ringató módszertani tanfolyamát 2007. tavaszán végeztem el, (a Ringató csapatához 2008-ban csatlakoztam) mellyel nagy segítséget és útmutatást kaptam, hogyan és mit kell még tennem: elbűvölni, játszani, örömöt szerezni babáknak és szüleiknek. Tíz év alatt sok-sok családtól kaptam bizalmat, jöttek az első, második, harmadik babával (a negyedikkel is), megtapasztaltam a Ringató foglalkozások közösségépítő erejét, látom a babák fejlődését, a családok örömét, minden alkalom hatalmas élmény nekem is.

Remélem, még nagyon sokáig játszhatok veletek!

Szeretettel várlak benneteket! 

2019. február


hirdetés