Információk vásárlás előtt

Kedves Vásárlónk! Ha korábban regisztráltál, érdemes belépni, hogy a regisztrációkor megadott adatokat (számlázási név, cím, szállítási adatok stb.) ne kelljen újból beírnod (illetve ha szeretnéd, akár a vásárlás során módosíthatod is ezeket a "Kosár" nézeten). Ha még nem regisztráltál, a termékek kiválasztását követően is megteheted (szintén a "Kosár" nézeten)!

A vásárlás menetéről, illetve a kiszállításról ide kattintva olvashatsz egy rövid ismertetőt, továbbá a teljes ÁSZF-ünket ide kattintva olvashatod el. Jó válogatást, és ha a termékekkel, kiszállítással kapcsolatban bármilyen kérdésed van, írd meg nekünk!

Külföldre is teljesítünk megrendelést. Kérjük, ebben az esetben e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a szállítás díjáról egyeztessünk, mert ebben az esetben eltér a webshopban jelzett összegtől.

Ringató Webshop

A Dialekton Népzenei Kiadó Áldjátok az Úr nevét című új kötete a Református Énekeskönyv 70
dallamát tartalmazza, újszerű és rendhagyó módon citera kísérettel. A kötet MP3 melléklete mintegy 2 órányi zenei anyagot tartalmaz, melyen a magas és mély citerák együttes kíséretével hangzanak el a szólóban és kamarakórussal énekelt zsoltárok és dicséretek. A dallamok lejátszását a könyvben található QR-kód segíti. A hangfelvétel előadói: Kis Gergely Márton – ének, citera, Balogh Sándor, Gál János, Makrai –Kis Balázs – citera. Kórusének: Fábián Éva, Manninger Katica, Tóth Dorottya, Balogh Sándor, Gál János, Kis Gergely Márton.

A keménytáblás borítóval ellátott kötet álló B/5-ös méretben, 160 oldalon, főként kottás tartalommal került forgalomba. Az Áldjátok az Úr nevét kötet megjelentetésével kettős célt kívánnak elérni a könyv készítői: egyrészt a dallamanyag citera kísérettel való megszólaltatása révén megismertetni és megtanítani az egyházi énekeket az eziránt érdeklődők számára, másrészt felhívni a citerát tanulók figyelmét az évszázadok óta meglévő színes és gazdag református dallamkincsre.

Bruttó egységár: 4.190,- Ft
(5% áfát tartalmaz)

Alapító: Gróh Ilona
KERESÉS
Ringató Piros könyv - Hetvenhét magyar népdal
Gáll Viktória Emese: Borsi mesék 5., A hegedű, a duda, a furulya és a tekerő - hanganyaggal
Ringató - Módszertani kézikönyv - csak a webshopunkban kapható!
Gróh Ilona: Jöjj ki napocska - Könyvritkaság - Csak nálunk kapható!
Gáll Viktória Emese: Borsi mesék 4., Borsi a nagyvárosban, Borsi álmodik