Információk vásárlás előtt

Kedves Vásárlónk! Ha korábban regisztráltál, érdemes belépni, hogy a regisztrációkor megadott adatokat (számlázási név, cím, szállítási adatok stb.) ne kelljen újból beírnod (illetve ha szeretnéd, akár a vásárlás során módosíthatod is ezeket a "Kosár" nézeten). Ha még nem regisztráltál, a termékek kiválasztását követően is megteheted (szintén a "Kosár" nézeten)!

A vásárlás menetéről, illetve a kiszállításról ide kattintva olvashatsz egy rövid ismertetőt, továbbá a teljes ÁSZF-ünket ide kattintva olvashatod el. Jó válogatást, és ha a termékekkel, kiszállítással kapcsolatban bármilyen kérdésed van, írd meg nekünk!

Külföldre is teljesítünk megrendelést. Kérjük, ebben az esetben e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a szállítás díjáról egyeztessünk, mert ebben az esetben eltér a webshopban jelzett összegtől.

Ringató Webshop

"Kötetünk Bozsik Margit emőd-istvánmajori hagyományőrző citerás dallamanyagának egy jelentős szeletét mutatja be, egyszerűen és tudományos részletességgel lejegyzett kottás változatban, hangzó melléklettel kiegészítve. A kitűnő citerás hangfelvételein kirajzolódik magabiztos citerajátéka, a számos díszítőelem rögtönzésszerű alkalmazása és szép dallamformálása. A most 76 éves Bozsik Margit így ír önéletrajzában a hangszeréről: „ A citerám volt egész életemben a legjobb barátom, ő volt a lelkem doktora. Bánatomban és jókedvemben ő szólt hozzám nagyon szépen, és neki mindent elmondhattam, ő simogatta a lelkemet, segített sok mindent kibírni.”
Citerás előadói munkássága mellett alkotói életművét is bemutatjuk versein keresztül.
A kötet paraméterei: méret: álló B/5-ös, keménytáblás borítóval. Terjedelem: 176 oldal, színes
képekkel.
A kötethez tartozik egy közel egy órányi, 40 dallam helyszíni felvételét bemutató CD- melléklet,
valamint egy QR-kód.
A kötet megjelentetésével célunk, hogy könyvünket mind a művészeti iskolákban, mind a
zeneművészeti szakközépiskolákban, valamint az egyetemi népzenei képzésben is tankönyvként
használják majd a citerások, és mindazok, akik Bozsik Margitot, mint népi versírót is szeretnék minél jobban megismerni." /Balogh Sándor/

Bruttó egységár: 3.790,- Ft
(5% áfát tartalmaz)

Alapító: Gróh Ilona
KERESÉS
Ringató Piros könyv - Hetvenhét magyar népdal
Gáll Viktória Emese: Borsi mesék 5., A hegedű, a duda, a furulya és a tekerő - hanganyaggal
Ringató - Módszertani kézikönyv - csak a webshopunkban kapható!
Gróh Ilona: Jöjj ki napocska - Könyvritkaság - Csak nálunk kapható!
Gáll Viktória Emese: Borsi mesék 4., Borsi a nagyvárosban, Borsi álmodik